Grateful

"Photos can speak anything. Photos can speak louder, more than words."

Banyak yang bilang seperti itu. Nggak di quote maupun pengalaman real banyak orang. And I feel it too.


-Sekelumit best moment di 2013 saya. Alhamdullah, overall 2013 saya totally awesome. 

2013 itu...super HOKI
2013 itu...banyak pengalaman baru
2013 itu...masa-masa totalitas sibuk
2013 itu....i love you damn much!

ada salah satu quotes dari kenalan saya yang saya suka banget, tentang volunteer gitu.
Being volunteer gives us happiness that people never think about it. Volunteer is give happiness and got happiness in the same time.
2013 taught me many things. Attending and volunteering awesome events. Met and knew ah-mazing peoples. And...being hoki, YAY! di 2013 ini gue hoki banget sama Restart nya Mbak Nina Ardianti, menjadi pemenang di sebuah ajang yang penuh dengan kehoki-hokian itu rasanya seneng banget hehe, i'll publish special post about it soon!

That's all my 2013. Lot experience, many lesson. How grateful I am (:
Hello, 2014. Aku tahu kamu nggak kalah spekta kok :))

Dearest 2014, i'm ready for you! <:D 
passion-business-come to momme! <3

AKHIRNYA selesai juga semester 5, HURRAY!!!!
anyway, Happy Holiday peeps!

XOXO

CONVERSATION

0 komentar:

Post a Comment

Thankyou for visiting my blog. Let's connect & be a friend:D

Cheers,
Ifa

Back
to top