Menu
/ /

simple tapi berarti

posted 4 months ago
ini gue liat dari salah satu status temen gue di fb,
don’t forget to say something to others even though only single words like “Hi” or “good morning” cause we never know when thy are no longer there.
simple kan? tapi berarti. iyasih kalo dipikir-pikir bener juga. umur orang siapa yang tau?
bisa aja kita dipanggil besok sekarang nanti malam atau malah beberapa tahun lagi, whoknows?
intinya ya keep in touch aja sama orang-orang yang kita sayang, jangan sampe nyesel loh entar =D
/ /
read it, sing it, and feel it.
it really deep guyyys! :")
enjoy it make your self come on this song

My favorite one:)


The One That Got Away
Songwriters: Gottwald, Lukasz; Martin, Max; Perry, Katy;

Summer after high school when we first met
We make out in your Mustang to Radio head
And on my 18th birthday we got that chain tattoos
Used to steal your parents' liquor and climb to the roof
Talk about our future like we had a clue
Never plan that one day I'd be losing you

And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

I was dreaming you were my Johnny Cash
Never one, we got the other, we made a pact
Sometimes when I miss you, I put those records on, whoa
Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the blues
It's time to face the music, I'm longer your muse
[- From: http://www.elyrics.net/read/k/katy-perry-lyrics/the-one-that-got-away-lyrics.html -]

And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in another life, I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

The one, the one, the one
The one that got away

All these money can't buy me a time machine, no
Can't replace you with a million rings, no
I should've told you what you meant to me, whoa
'Cause now I pay the price

In another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in another life, I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

The one, the one, the one, the one

And in another life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away
/ /
 "if silly tears along night can stop my sadness, i will do it till i feel tired maximum & otomatically sleep"


hidup. 
apasih arti hidup buat lo?
semenjak lo lahir sampe usia lo yang sekarang apa aja sih yang udah lo perbuat dalam hidup lo? banyakan negatifnya apa positifnya?

life's cycle.
hidup itu kaya roda. selalu berputar. lo gabakal tau kapan lo bakalan senenh-seneng, hepi-hepi bagaikan lo bakalan hidup selamanya. lo juga gabakalan tau kapan itu semua bisa berubah 180 derajat. langit cerah tapi yang lo liat gelap, mendung. orang-orang bersorak sorai, tapi yang lo rasain lo diselimuti atmosfer kesedihan. rasanya lo nothing banget. ga guna. alunan nada yang nemenin lo suram. lagu-lagu kesedihan. semua gelap. bahkan ketika lo lagi merasakan kesedihan yang mendalam lalu tiba-tiba hujan turun dengan derasnya. langit gelap tanpa awan dengan petir menyambar yang turut meramaikan suasana. aat itu lo bilang, lo bikin pengakuan kalo langitpun turut mengiringi kesedihan lo. membuat lo semakin terlarut. makin terjatuh. terlena dengan semua yang lo rasain. disitu lo merasa nyaman. dipeluk oleh bayang-bayang kelabu yang dingin mencekam.


bangkit?
semua orang bilang kalo kita gaboleh berlarut-larut dalam kepedihan. gue ngerti kok. banget malah.
emang salah yah kalo ada kalanya lo butuh waktu buat sendiri. kaya hape ajadeh ada kan waktunya hape itu low bat? butuh dicharge beberapaa saat? sama kaya manusia. manusia itu cuma mahkuk biasa kok. tempatnya hilaf dan salah.bukan malaikat yang bebas dari dosa. bukan pula nabi yang segala macam lisan serta perbuatannya pun sudah terjaga secara otomatis.


manusiawi kok. semua pasti pernah ngerasain kan titik-titik dimana tanpa sadar terlintas dipokoran lo dengan sekonyong-konyongnya 'mending mati aja deh'. mungkin kalo lagi normal, lagi bisa mikir pake akal sehat. kita bakal bilang ke diri sendiri kalokita itu begonya maximum. tolol banget. sompral. mulutnya ga disaring.
hello, tapi ini beda dear. saat itu boro-boro lo berpikir yang positif, buat nyingkronin otak lo sama realita aja boro-boro lo kepikiran.


what i need most? nothing. i just wanna time covered myself and make everything gone by itself. let it go. thankyou for you you and you who can understand it.


i'm moody & my mood can change fast. sorry for bothering!({})


17:34 bogor, the one who know need a recharge!
iffahsari musyrifah :""")
/ /
have you ever felt like me? when someone who you think your best is stick behind you. and metamorphosed become a backstabber. what will you do? leave her or him? or tell em that they do a big mistake?

when i met this situation, firstly i don't know what should i do. but, from this time i know that my believed to him or her has dissapeared. fly away on the sky like a dust. carried by soft-smoothly wind till we can't cacth by our 'heart's eye' hehe pardon i don't what should i say for it. i mean mata hati.

if u ask me. do you feel diappointed? YES. for sure!

but i should accept it, people can change  by the time without permission.
i never regret for it. i just hv a little sadness.

for you know, i've never regret to know you. to call you as my best.
glad to ever know you:")


bogor, 4 november 2011 00:00 am

PS: sebenernya ini gangerti nulis apa, fufufu disela-sela deadline sosum yg gue sendiri bingung gimana ngerjainnya *curcol*
Powered by Blogger.